Závěrečný den příměstského táboru dětí 4 - 8 let 2024

Závěrečný den příměstského táboru dětí 4 - 8 let 2024

19.07.2024

Ani dnes jsme nezaháleli a naplánovali jsme pro naše děti aktivní den plný pohybu a poznání.

Dnešní den byl věnován kreativitě a poznávání nových netradičních věci. Po ranním tréninku jsme zamířili do IQ Parku, kde jsme se rozdělili do 5 skupin a každý vedoucí procházel jednotlivá parta zvlášť. Na každém patře jsme se učili a tvořili a děti se zdokonalovaly v různých směrech. Pro děti jsme připravili čelenky pana Miyagiho, které si měly namalovat podle vzoru a po splnění celého týdne to byla jedna z jejich odměn.

Následně jsme se šli naobědvat a dnes nezůstala žádná krabička poloprázdná. Palačinky od Růženky a Vlastičky zmizely okamžitě. Za celý realizační tým bychom chtěli poděkovat Růžence a Vlastičce, které pro naše děti celý týden vařily úžasná domácí jídla.

Následovalo vyhodnocení celého týdne, všech kartiček a předání čelenek a dalších odměn. Avšak ještě jsme nekončili. Každý den byl vyhodnocen nejlepší člen tábora. Kritéria byla jasná: učenlivost, ochota pomoci, týmovost, laskavost, úsměv, radost učit se novým věcem. A jelikož jsme byli na konci týdne museli jsme vyhodnotit celkového nejlepšího člena tábora. Shodou bodů 3:3 se do finále dostali naši dva nejlepší závodníci Filípek a Sofinka, a ty se utkali v zápase karate (techniky na místě). Nakonec po tězkém a vyrovnaném boji a vzájemné shodě všech trenérů vyhrála Sofinka a dostala odznak SK Karate Shotokan Liberec modré barvy.

Budeme se těšit na další aktivity, ať už to budou tréninky karate nebo velký tábor na konci prázdnin, které nás v budoucnu čekají.

Za celý realizační tým
Váš Petr

Fotogalerie
Naši partneři
Město Liberec
MaMi Rádlo s.r.o.
Versoft s.r.o.
Liberecký kraj
Liberecká Drbna